Новини

Роз'яснення вимог трудового законодавства

Головними державними інспекторами Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Держпраці Володимиром Севчем та Михайлом Повхом проведено робочу зустріч з керівництвом ТзОВ "КИФА".

Метою цієї зустрічі було надання роз'яснень щодо дотримання вимог трудового законодавства України. Інспектори особливу увагу приділили питанням, що стосуються оплати праці та охорони праці. Обговорили основні аспекти правильного оформлення трудових відносин між роботодавцем та працівниками, зокрема дотримання норм щодо виплати заробітної плати, своєчасності її виплат та недопущення заборгованості. Було наголошено на необхідності забезпечення безпечних умов праці для всіх працівників підприємства.

Звернули увагу на важливість регулярного проведення інструктажів з охорони праці, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, а також дотримання всіх правил техніки безпеки на робочих місцях. Інспектори також надали рекомендації щодо покращення існуючих умов праці та запобігання нещасним випадкам.

Більше інформації на порталі - https://pratsia.in.ua