Новини

Захід з представниками бізнесу, роботодавцями на тему «Повернення ветерана на робоче місце».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 За участі першого заступника голови Закарпатської обласної військової адміністрації Мирослава Білецького та регіонального координатора Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як?, радника голови Закарпатської ОВА з питань імплементації програми у Закарпатській області Таїсії Симочко, у малій залі ОВА відбувся захід, присвячений поверненню ветеранів та ветеранок на робочі місця.
 Питання актуальне і важливе, адже підтримка ветеранів, інтеграція їх у мирне життя та соціум після війни – невід’ємна частина державної політики, зазначив у своєму виступі представник адміністрації.
 
 До обговорення та дискусії з цього питання долучився начальник Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління державної служби з питань праці Василь Грицик.
 
Посадовець нагадав присутнім, що 28 квітня відзначався Всесвітній день охорони праці та повідомив, що турбота про ментальне здоров’я працівників – це складова безпеки і здоров’я на роботі яка сприяє сталості бізнесу і є важливим елементом підтримки як працівників що вже працюють, так і ветеранів, які повернуться на робочі місця.
Проінформував представників бізнесу про адвокацію запровадження програм психосоціальної підтримки на робочому місці у господарюючих суб’єктів усіх форм власності та готовність працівників управління долучитися до впровадження таких програм на їхніх підприємствах.
 
До дискусії долучились представники підприємств, великого і малого бізнесу регіону – ТОВ «Флекстронікс», швейної фабрики «Парада», ТОВ «Інтерфіл», КП «Водоканал Ужгород», ТОВ «Н2О» та багато інших.
 
Більше інформації про оформлення трудового договору та охорону праці тут - https://pratsia.in.ua