Новини

Семінар з питань працевлаштування та впровадження ініціативи психосоціальної підтримки в Ужгородському інституті культури і мистецтв

У сучасному світі забезпечення належних умов праці та психосоціальної підтримки працівників визнається ключовим завданням для створення ефективної та гармонійної робочої атмосфери. Саме тому, фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провели семінар-нараду з трудового законодавства та психосоціальної підтримки в Ужгородському інституті культури і мистецтв.

Під час заходу, було висвітлено ключові аспекти трудового законодавства, права та гарантії працівників, а також запобігання дискримінації та мобінгу на робочому місці. Зокрема, акцент був зроблений на важливість належного оформлення трудових відносин та забезпечення безпеки та благополуччя працівників.

Крім того, учасники семінару мали можливість отримати практичні поради щодо підтримки ментального стану на робочому місці, включаючи методи розробки ефективних стратегій управління стресом та підтримки психічного здоров'я.

Заходи такого роду допомагають створити сприятливу робочу атмосферу та забезпечити належний захист прав та інтересів працівників, сприяючи їхньому професійному та особистісному розвитку. Більше інформації тут - https://pratsia.in.ua