Новини

Неповнолітнім працівникам великих підприємств про їх права та гарантії

Фахівцями Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області було проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з неповнолітніми працівниками ТОВ "Ядзакі Україна".
На зустрічі були обговорені питання, пов'язані з правами та гарантіями неповнолітніх працівників, обмеженнями та вимогами щодо їх трудового оформлення, а також запобіганням потрапляння в ситуації торгівлі людьми та іншими формами експлуатації. Посадовці детально роз'яснили працівникам їхні права та обов'язки відповідно до законодавства та наголосили на важливості дотримання принципів справедливої та безпечної праці для всіх працівників, незалежно від віку.
 Присутнім також наголосили на важливості впровадження психосоціальної підтримки для неповнолітніх працівників. Вони пояснили, що ця підтримка включає в себе не лише фізичний аспект безпеки на робочому місці, але й увагу до емоційного та психологічного стану колективу. Забезпечення психосоціальної підтримки допомагає зменшити стрес, підвищує ефективність праці та сприяє загальному благополуччю на підприємстві. Більше інформації тут - https://pratsia.in.ua