Новини

Про ментальне здоров’я для керівників відділу освіти, молоді та спорту.

Впровадження психосоціальної підтримки для працівників є важливим етапом в управлінні персоналом та забезпеченні їхнього емоційного та психічного здоров'я на робочому місці. Цей підхід передбачає розробку та реалізацію спеціальних програм та заходів, спрямованих на підтримку працівників у різних аспектах їхнього життя та працевлаштування.

Фахівцями Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області, Іваном Хлантою та Володимиром Севчем, була проведена робоча зустріч з керівництвом відділу освіти, молоді та спорту Горондівської територіальної громади щодо впровадження психосоціальної підтримки.

Обговорили важливі питання забезпечення психологічної та соціальної підтримки у навчальних закладах. Для спільного пошуку ефективних шляхів покращення психологічного та емоційного благополуччя учнів та працівників системи освіти, фахівці Держпраці готові надати всебічну підтримку та консультації у цьому напрямку для створення безпечного та здорового навчального середовища.

Також інспектори наголосили про особливості працевлаштування неповнолітніх, небезпеку торгівлі людьми, дотримання гарантій оплати праці та інші важливі питання. Більше інформації на сайті - https://pratsia.in.ua/