Новини

Моделювання подій на робочих місцях, задля уникнення нещасних випадків

 

 

 

 

 

 

 Фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Мучичка та Олександр Гойс в приміщені котельні на промисловому майданчику ТОВ «Оператор газотранспортної  системи України» провели моделювання подій на робочих місцях, дебули допущені нещасні випадки. Йшлося про ймовірні сценарії дій, якіможуть призвести до непоправних ситуацій та шляхи їх уникнення.

 Також, під час зустрічі з працівниками інспектори наголосили про необхідність дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці для попередження виробничого травматизму, безпечність експлуатації устаткування, обладнання, техніки, робочих інструментів, знарядь, оснастки, пристосувань при виконанні робіт.

 Акцентували увагу на алгоритмах дій під час виконання аварійних робіт з дотриманням режиму роботи обладнання, передбаченим у правилах безпеки систем газопостачання та у вимогах заводів виробників, а також, перевірили  устаткування, яке працює під тиском задля уникнення ризиків для життя і здоров’я працівників.

 Більше про безпеку під час виконання робіт тут - https://pratsia.in.ua/