Новини

Як не потрапити у пастку трудового рабства

Головними державними інспекторами Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці  Маріанною Гукс, Зоряном Берником та Артуром Сумарою в черговий раз були проведені заходи щодо інформування осіб, які прямують за межі України, з питань торгівлі людьми і примусової праці.

У процесі спілкування фахівці надали освітню інформацію про ризики та наслідки, пов'язані з торгівлею людьми та примусовою працею. Вони розповіли про методи захисту, права та можливості, які мають ці особи у разі потрапляння у такі ситуації. Також акцентували увагу на важливості звернення за допомогою в компетентні органи та надання підтримки тим, хто опинився в уразливому становищі.

Ці заходи спрямовані на запобігання потрапляння у трудове рабство, а також на підвищення рівня обізнаності та захищеності осіб, які можуть стати потенційними жертвами таких злочинів. Активна інформаційна діяльність сприяє зменшенню випадків експлуатації та захисту прав людей у вразливих ситуаціях.

Дізнайтеся більше про явище торгівлі людьми та шляхи його уникнення тут -https://pratsia.in.ua/