Новини

Семінар з безпеки праці для підприємців краю

Посадові особи Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області продовжують проводити семінари з безпечного виконання робіт на підприємствах.

Цього разу було розглянуто важливі аспекти забезпечення безпеки та здоров'я працівників на виробництві. Фахівці обговорили засоби індивідуального захисту та наголосили на важливості їх правильного використання та підбору, а також зауважили про права осіб з інвалідністю, рівність прав чоловіків та жінок та недопущення дискримінації осіб з ВІЛ/СНІД. Висвітлили  правильність проведення інструктажів з техніки безпеки та процедур екстрених ситуацій, а також важливість вчасного проведення медичних оглядів працівників для забезпечення їхнього фізичного та психічного здоров'я.

 Особлива увага була приділена питанням психофізичного благополуччя працівників на робочому місці та методам підтримки їхнього психоемоційного стану. Результатом семінару стало підвищення обізнаності працівників з питань безпеки та здоров'я на робочому місці, а також впровадження додаткових заходів для підтримки їхнього психофізичного стану. Більше про безпечну працю тут - https://pratsia.in.ua/