Новини

Впровадження психосоціальної підтримки – в пріоритеті для великих підприємств краю

Головним державним інспектором Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Іваном Хлантою, проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу у ТзОВ "Флектронікс" з питань трудових відносин та  впровадження психосоціальної підтримки на робочому місці.

«Флектронікс», одне з найбільших підприємств області, тому необхідно враховувати, що для якісно виконаної роботи, працівник має бути в ресурсі.

Під час заходу інспектор роз’яснив переваги впровадження системи психосоціальної підтримки. З уповноваженими представниками товариства Іван Хланта обговорив методи покращення психологічного та емоційного стану персоналу, а також наголосив на важливості створення сприятливого робочого середовища для забезпечення максимального комфорту та продуктивності працівників.

Ця робота спрямована на підвищення ефективності трудового процесу та покращення якості життя працівників підприємства. Увага до ментального здоров’я сприяє зниженню рівня стресу та підвищенню морального стану, що в свою чергу позитивно впливає на результативність роботи та загальний успіх підприємства.

Більше про роботу Управління на сайті - https://pratsia.in.ua/