Новини

Для власників готельної справи

 

 

 

 

 

 

Головні державні інспектори Управління інспекційної діяльності  у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Маріанна Гукс та Артур Сумара провели інформаційно-роз'яснювальну роботу із суб'єктами готельно - ресторанного бізнесу, які здійснюють свою діяльність в обласному центрі.

Під час зустрічей посадовці надали консультації з питань оформлення трудових відносин з найманими працівниками, наголосили на неприпустимості використання найманої праці без офіційного працевлаштування, розповіли про основні ознаки примусової праці та наголосили на правилах працевлаштування неповнолітніх. Також акцентували увагу працедавців на необхідності забезпечення безпеки та охорони здоров'я працівників.

Роботодавці в свою чергу мали можливість отримати вичерпні відповіді на свої питання та роз'яснення щодо правових норм, що регулюють трудові відносини в умовах воєнного стану. Такі заходи сприяють підвищенню свідомості та відповідального ставлення до питань забезпечення безпеки та прав працівників у цій галузі.

Більше інформації на порталі - https://pratsia.in.ua/