Новини

Співпраця з органами місцевого самоврядування.

Сьогодні, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктор Погар та начальник управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Василь Грицик зустрілися з  головою Чинадіївської селищної ради Володимиром Андрушко та головою Івановецької сільської ради Михайлом Мишкулинцем. 

В ході робочих візитів сторони обговорили пріоритетні напрямки співробітництва в частині зменшення рівня незадекларованої праці на території Чинадіївської та Івановецької громад. Звернули увагу, що інформаційно – роз’яснювальні  заходи інспекторів Держпраці спрямовані на попередження порушень трудового законодавства. Наголосили, що тільки офіційно працевлаштовані працівники сплачують податки, значна частина з яких залишається у місцевому бюджеті.

Також обговорили стан справ з розміщення на території громад тимчасово переміщених внаслідок збройної агресії осіб та проведення з ними роз’яснювальної роботи про ризики потрапляння в ситуацію торгівлю людьми.

Крім того зупинилися на можливості запровадження психосоціальної підтримки на робочих місцях та її адвокації з боку посадовців управління. 

 

 

Більше інформації за посиланням -https://pratsia.in.ua/