Новини

Налагодження співпраці з питань запровадження психосоціальної підтримки на робочому місці

У сучасному світі все більше уваги приділяється не лише фізичному, але й психічному здоров'ю людини. Відомо, що ментальне здоров'я впливає на загальний стан організму та якість життя кожної людини. Саме тому Україна в останні роки активно розвиває свою систему психічного здоров'я через впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров'я.

 З метою організації роботи з питань адвокації психосоціальної підтримки на рівні роботодавців краю в Управлінні інспекційної діяльності у Закарпатській області  відбулася робоча нарада  в якій взяли участь заступник начальника Західного  міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктор Погар та регіональний  координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я Таїсія Симочко.

 В ході зустрічі обговорено подальшу організацію спільної роботи щодо інформування роботодавців та найманих працівників про переваги запровадження психосоціальної підтримки на робочому місці та вжиття практичних кроків для її реалізації.

 Окремо зупинилися на превентивній діяльності  в умовах воєнного стану з питань психосоціальної підтримки на робочому місці, як одному з пріоритетних  напрямів роботи Управління.