Новини

Угода про співпрацю із профспілками Закарпаття

 

 

 

 

 

 

 Заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктор Погар та начальник Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Василь Грицик, провели робочу зустріч  з головою Закарпатської обласної ради профспілок Іваном Зелінським та головами галузевих профспілкових організацій.


Під час зустрічі сторони обговорили перспективи спільної роботи на 2024 рік, після чого Віктор Погар та Іван Зелінський підписали Угоду про співпрацю  метою якої є консолідація зусиль обох відомств щодо формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації державної політики з питань здійснення державного нагляду за додержанням законодавства про працю юридичними та фізичними особами, які використовують найману працю.

 Партнерство сторін передбачає проведення спільних заходів та обмін інформацією з питань детінізації ринку праці, вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками, а також забезпечення публічної безпеки та порядку при здійсненні такого контролю.

Більше інформації та рекомендацій щодо трудових відносин за посиланням та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/.