Новини

Співпраця з Національною поліцією України щодо протидії торгівлею людьми

Із метою реалізації положень Оперативного плану заходів по боротьбі з торгівлею людьми EMPACT на 2023 рік, сьогодні в Управлінні інспекційної діяльності у Закарпатській області відбулася робоча нарада за участі начальника управління Василя Грицика, представника відділу міграційної поліції ГУНП у Закарпатській області Михайла Кіндрата та начальника відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення ГУ ДМС у Закарпатській області Андрія Шкирти. 

 Під час наради сторони обговорили організацію та проведення спільних оперативно-превентивних заходів пов’язаних з протидією торгівлі людьми та застосуванням примусової праці. Також налагодили міжвідомчий обмін інформацією щодо протидії цьому виду порушень.

У сучасному світі торгівля людьми є одним з найжахливіших злочинів проти людства і пов’язана з цілою низкою економічних, соціальних, освітніх та психологічних причин. Необхідно об’єднати зусилля для боротьби з цим явищем, надання підтримки постраждалим та втілення профілактичних заходів.

Більше інформації на порталі www.pratsia.in.ua