Новини

У Мукачеві на тренінгу опрацьовано безпечне виконання ремонтних робіт у замкнутому просторі

Із метою попередження виробничого травматизму посадовці Західного міжрегіонального управління Держпраці продовжують проводити практичні тренінги із суб’єктами господарювання на Закарпатті.

До проведення заходів долучаються соціальний партнери, зокрема, представники Закарпатської обласної ради професійних спілок.

Так, у Мукачево було проведено практичний тренінг з імітацією реальних дій на робочих місцях для працівників служби експлуатації та ремонту підземних газопроводів ПрАТ «Закарпатгаз».

Під час тренінгу працівники підприємства вдосконалили практичні вміння в організації та безпечного виконання ремонтних робіт в колодязі глибиною понад 1 метра.

Проведення ремонтних робіт здійснено бригадою у складі трьох працівників служби експлуатації та ремонту підземних газопроводів ПрАТ «Закарпатгаз». Участь у заході взяли посадові особи Управління інспекційної діяльності та соціальні партнери.

Фахівці Управління підтвердили, що працівників підприємства завчасно ознайомлено з наряд-допуском, спеціальним планом виконання ремонтних робіт, розташуванням їх робочих місць та забезпечено всіма необхідними засобами індивідуального та колективного захисту