Новини

Підприємцям Мукачівщини про дотримання вимог безпеки праці під час роботи на деревообробному обладнанні

Державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області сьогодні провів семінар з працівниками та посадовими особами приватного підприємства з виробництва меблів  ВКФ «Астра» в Мукачеві.

Наявність великої кількості небезпечних виробничих чинників в подібній галузі містить професійні ризики, тому представник Управління роз’яснив вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, які необхідно враховувати під час здійснення трудової діяльності.

Інспектор нагадав, що з метою запобігання виробничому травматизму, працівникам слід дотримуватися правил безпеки виконання на деревообробному обладнанні та в теперішніх умовах – правил експлуатації генераторів. Крім того, звернув увагу представника підприємства та найманих працівників на неприпустимості приховування виробничого травматизму.

Представник Держпраці запропонував для подальшого застосування в роботі ознайомитись із рекомендаціями Держпраці «Як працювати безпечно» – https://pratsia.in.ua та сайті https://dsp.gov.ua.