Новини

Про переваги офіційної праці розповів інспектор Управління працівникам оздоровчого санаторію

Головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Олег Соломко провів семінар з питань застосування положень трудового законодавства з працівниками ТОВ «Сузір’я» (санаторій «Квітка полонини») після якого поспілкувався з генеральним директором цього товариства  Павлом Ганинцем.

Під час зустрічі обговорили зміни, котрі зазнало законодавство про працю після введення воєнного стану. Зупинилися на порядку надання відпусток без збереження заробітної плати, зміні істотних умов праці та прийомі на роботу за сумісництвом.

Також Олег Соломко  наголосив на важливості офіційного працевлаштування найманих працівників, адже тільки таким чином вдасться підтримати економіку України. Крім того, задекларована праця дає багато переваг: регулярну відпустку, виплату заробітної плати, безпечні умови праці.

Детальну інформацію про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану порадив шукати на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформпорталі: https://pratsia.in.ua