Новини

Працівникам бюджетних установ Закарпаття про зміни в законодавстві!

Про основні зміни в трудовому законодавстві, що відбулися після запровадження воєнного стану, розповідали сьогодні головні державні інспектори Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області в ході семінарів організованих в Управлінні соціального захисту населення Ужгородської РВА та Управлінні освіти Мукачівської міської ради.

Під час превентивного заходу інспектори ознайомили  присутніх із особливостями законодавства про працю на період дії воєнного стану. Окремо зупинилися на порядку оформлення трудових договорів для оперативного залучення до виконання робіт нових працівників та особливостях зміни істотних умов праці та порядку надання відпусток. Також звернули увагу учасників семінару на важливості дотримання вимог законодавства з безпеки праці, тому що від цього залежить життя та здоров’я працівників.

Присутнім на семінарі інспектори повідомили про можливість отримувати актуальну інформацію щодо змін у трудових відносинах на сайті Держпраці: https://dsp.gov.ua/ та на інформаційному порталі: https://www.pratsia.in.ua/.