Новини

Інспектори продовжують інформувати роботодавців та працівників про переваги задекларованої праці!

Сьогодні головні державні інспектори Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Маріанна Гукс, Зорян Берник та Артур Сумара, в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» провели профілактичні заходи на КПП «Ужгород».

Суб’єктам господарювання, котрі здійснюють свою діяльність в межах контрольно – пропускного пункту, фахівці наголосили на неприпустимості допуску до роботи працівників без укладення трудових договорів, а увагу найманих працівників акцентували на перевагах офіційного працевлаштування.

Також враховуючи той факт, що КПП «Ужгород» є своєрідними «воротами» у країни Євросоюзу, через які постійно відбувається інтенсивний рух громадян України (в тому числі тих, хто виїжджає за кордон тікаючи від війни), інспектори розмістили плакати з інформацією як розпізнати та уникнути використання примусової праці та не стати жертвою шахраїв.

Більше про трудові відносини під час воєнного стану на сайті Держпраці https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформпорталі https://pratsia.in.ua