Новини

Додержання права на інформацію про ризики та наслідки потрапляння в ситуацію торгівлі людьми

Інспектори Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Держпраці, у рамках інформаційної кампанії із протидії торгівлі людьми, на платформі «Західна» залізничного вокзалу м. Мукачево проінформували присутніх громадян про головні ознаки торгівлі людьми.
 
Інформаційно-роз’яснювальна робота акцентувалась на ознаках торгівлі людьми і маркерах безпеки протидії. Ознайомлео з терміном «торгівля людьми» та поняттями, видами, формами експлуатації людини, які він передбачає. Також поінформовано про те, як не стати заручником такої форми сучасного рабства.
 
У рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з вказаними контактами відділів безпечної міграції та протидії торгівлі людьми, Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів в Україні, а також контакти посольств України у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині.
 
Більше інформації з питань протидії торгівлі людьми, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці інспектори радили шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua