Новини

Представники Держпраці роз’яснили працівникам лікарні, що робити у випадку аварії електропостачання

Заступник начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Олександр Гойс та головний державний інспектор Ігор Кос провели інформаційно-превентивний захід із відповідальними працівниками КНП «Закарпатська обласна клінічна лікарня Андрія Новака».

Спеціалісти Управління детально роз’яснили як діяти працівникам при аварійних ситуаціях. Обговорили дії обслуговуючого персоналу котельні в умовах знеструмлення сигналізації загазованості та циркуляційних насосів. Розповіли про вимоги щодо безпечної експлуатації автономних джерел живлення, правильний порядок організації безпечної експлуатації аварійних джерел живлення.

Представники Держпраці наголосили на заходах безпеки передбачених для відводу чадного газу з пристроїв обігріву, ризики при використанні саморобних обігрівачів.

У ході зустрічі відповіли на запитання працівників лікарні.  Також нагадали про важливість дотримання «Правил безпеки систем газопостачання» та «Правил охорони праці під час експлуатації посудин, що працюють під тиском».

Більше про безпеку праці https://pratsia.in.ua/safe_work.php