Новини

Після профілактичної бесіди інспектора роботодавець офіційно оформив трудові відносити з працівником!

Інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області в рамках інформаційної кампанії Держпраці «Виходь на світло!» продовжують здійснювати превентивні візити до працедавців Закарпаття.

Роз’яснюють роботодавцями та їх працівникам переваги офіційного працевлаштування, наслідки уникнення легальної діяльності та відповідальність за допущення таких порушень.

Сьогодні Маріанна Гукс, за інформацією ГУ ДПС у Закарпатській області,  провела профілактичну роботу з питань офіційного працевлаштування найманих працівників одним із приватних підприємців Ужгородського району. Після роз'яснень представниці Управління, роботодавець одразу оформив трудовий договір з працівником, який до того працював неофіційно.

Також інспекторка розповіла про особливості трудового законодавства під час воєнного стану і про те, як відстояти свої законні права.

Порекомендувала детальніше ознайомитися із змінами в трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua