Новини

Превентивний захід для працівників «Закарпатгаз» з підготовки систем газопостачання до опалювального сезону

Згідно доручення Державної служби України з питань праці від 31.10.2022  про безаварійне функціонування підприємств під час опалювального сезону, заступник начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Олександр Гойс відвідав АТ «Закарпатгаз».

Після огляду цілого ряду газорозподільних пунктів (ГРП) та шкафних газорозподільних пунктів (ШГРП) зробив висновок, що системи готові до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 рр.

Під час заходу Олександр Гойс звернув увагу працівників на суворе дотримання правильного регулювання обладнання вищевказаних об’єктів, перевірку параметрів спрацювання запобіжно-скидних та запобіжно-запірних клапанів перед початком опалювального періоду.

Разом із працівниками представник Держпраці провів візуальний огляд перевірки стану обладнання ГРП та ШГРП, справність автоматики безпеки, роботи освітлення і електрообладнання, вентиляції приміщення ГРП. Додатково звернув увагу на важливості цілісності блискавкоприймачів і струмовідводів, надійності їх з’єднання і кріплення до щогл.

Також наголосили на необхідності дотримання вимог «Правил безпеки систем газопостачання».

Більше інформації про безпечну працю https://pratsia.in.ua/safe_work.php