Новини

Державний інспектор розповів працівникам товариства «БЕРЕГ-КАБЕЛЬ ГМБХ» про вимоги безпеки під час експлуатації виробничого обладнання

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Закарпатській області Юрій Попович  провів роз’яснювальну роботу  з посадовими особами та працівниками ТОВ «БЕРЕГ-КАБЕЛЬ ГМБХ» на предмет вимог безпеки працівників під час експлуатації виробничого обладнання.

Під час заходу інспектор проконсультував працівників щодо створення безпечних умов праці  під час експлуатації посудин, які працюють під тиском, вантажопіднімального устаткування та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві.

Також були розглянуті організаційні заходи в умовах воєнних (бойових) дій, а саме: розробка планів евакуації персоналу перед початком та під час воєнних дій та плани ліквідації аварійних ситуацій з мінімальним рівнем загрози життю та здоров’ю працюючих. Крім того, обговорили про дії, що сприятимуть забезпеченню належного моніторингу за технічним станом обладнання, заборону експлуатації несправного обладнання, забезпечення ефективної роботи технічних служб та попередження виробничого травматизму.

Більше інформації про безпеку праці https://pratsia.in.ua/safe_work.php