Новини

На тренінгу в Ужгороді відточували навики із запобігання нещасних випадків при роботах на висоті

У місті Ужгород на будівельному майданчику Товариства ЖБК «Данте-Буд»,  начальник відділу нагляду у будівництві, машинобудуванні, енергетиці, котлонагляді, та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Віталій Ляхович та головний державний інспектор Ігор Кос разом з будівельниками вищезгаданого товариства провели тематичний тренінг з імітацією реальних дій на робочих місцях на тему: «Виконання робіт на висоті».

Під час теоретичної частини Віталій Ляхович з  виконробом  підприємства Дмитром Зелді та працівниками, що працюють в товаристві на посаді стропальників і безпосередньо виконують висотні роботи, детально розглянули вимоги «Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті».

Із метою недопущення нещасних випадків було наголошено на необхідності дотримання вимог безпечного виконання робіт на висоті за нарядом-допуском, використання засобів індивідуального захисту під час виконання таких робіт.

У ході практичної частини, посадовці Управління були присутні при проведені тренувального навчання будівельників підприємства – монтажу плит перекриття шостого поверху. Надали рекомендації щодо суворого дотримання інструкцій з охорони праці при виконанні робіт на висоті. Крім того, наголосили, що необхідно працівникам дотримуватися всіх вказівок, які в процесі роботи дає особа відповідальна за виконання цих робіт.

Більше інформації про безпеку праці https://pratsia.in.ua/safe_work.php