Новини

Семінар-консультація для працівників підприємства «Цеоліт-Біо», що на Хустщині

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Юрій Попович провів технічну консультацію відповідальним за роботи підвищеної небезпеки на ТОВ «Цеоліт-Біо», яке займається дробленням та обробкою каменю.

Інспектор закцентував увагу працівників на важливості оформлення дозволів щодо виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Крім того, звернув увагу на необхідності реєстрації обладнання, періодичного проведення технічних оглядів і діагностики технологічних транспортних засобів. Обов’язкове використання засобів індивідуального захисту.

Юрій Попович наголосив на законодавчих новаціях спрощеного процесу набуття права на виконання небезпечних робіт, експлуатацію машин механізмів та обладнання підвищеної небезпеки. Посадовець Управління розповів про умови безпечної праці, наголосив  на необхідності  дотримання вимог законодавства з охорони праці задля уникнення ризиків для життя і здоров’я працівників.

Також інспектор проінформував відповідальних посадових осіб про можливість запровадження підприємством  електронного документообігу в системі управління охороною праці.

Більше про безпеку праці на інформаційному порталі - https://pratsia.in.ua/index.php