Новини

Про переваги легальної праці – роботодавцям Ужгородщини та Берегівщини !

Головні державні інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області в рамках інформаційної кампанії Держпраці «Виходь на світло!» продовжують здійснювати профілактичні відвідування суб’єктів господарювання різних галузей економіки.

Сьогодні інспектори відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів наголошували роботодавцям  Берегівського і Ужгородського районів та їх найманим працівникам, про те чому в теперішніх умовах важливо працювати офіційно.

Крім того, керівникам суб’єктів господарської діяльності та фізичним особам – підприємцям у яких здійснювалися профілактичні візити, інспектори роз’яснили основні положення трудових правовідносин, котрі зазнали змін після запровадження воєнного стану.  

Як зазначив перший заступник начальника Управління Василь Грицик, за час від коли в області стартувала інформаційна кампанія  «Виходь на світло!» (з 01 липня 2022 року), роботодавці Закарпаття, у яких проведено профілактичні заходи, оформили трудові договори з понад 1100 найманими працівниками. Робота в цьому напрямку триває.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua