Новини

Інспектор Управління наголосив працівникам залізничних перевезень на безпечній праці

За участі головного державного інспектора відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці Андрія Гомана відбулося щомісячне навчання з питань охорони праці з черговими по залізничних станціях та начальниками станцій дільниці «Ужгород – Сянки».

Заняття проводили начальник сектору охорони праці Олег Гончар та ревізор з безпеки руху Валерій Караман для працівників виробничого структурного підрозділу «Ужгородська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця».

Інспектор Держпраці нагадав присутнім вимоги до законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, заходів з профілактики та попередженню виробничого травматизму. Розповів якими повинні бути порядок та терміни проходження відповідальними особами навчання, перевірки знань з питань охорони праці, проходження періодичних медичних оглядів працівниками підприємства.

Під час проведення навчання Андрій Гоман звернув увагу на проходження спеціальних навчань, додержання чинних норм, правил і інструкцій з охорони праці щодо забезпечення здорових та безпечних умов праці, запобігання нещасним випадкам серед працівників та забезпечення їх в повному обсязі засобами індивідуального захисту.

Більше про безпеку праці на інформаційному порталі - https://pratsia.in.ua/index.php