Новини

Проведено онлайн нараду для працівників охорони праці медичних закладів

У зв’язку зі зростанням кількості випадків захворювань на COVID-19 серед медичних працівників закладів охорони здоров’я нашого краю, посадовцями відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці Управління Держпраці у Закарпатській області проведено онлайн нараду зі спеціалістами з охорони праці медичних закладів області.  

На нараді обговорили зміни у порядку подання до Управління повідомлень про нещасний випадок/гостре професійне захворювання.

Так, відповідно до змін  подання повідомлень за формою, встановленою додатком 2 до постанови  КМУ від 17 квітня 2019 р. № 337 «Про затвердження Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві», проводиться на підставі отримання роботодавцем екстреного повідомлення, яке надається  закладом охорони здоров'я, до якого звернувся пацієнт за медичною допомогою, в разі наявності інформації (від пацієнта або інших осіб), що захворювання може бути спричинене впливом факторів виробничого середовища та трудового процесу, наголосила у своєму виступі заступник начальника відділу Лілія Січка.

У разі виникнення питань, просимо звертатися на e-mail адресу: uzh.gigiena@ukr.net,  або безпосередньо до працівників відділу  в телефонному режимі.