Новини

Про дотримання вимог законодавства про охорону праці говорили на семінарі з працівниками місцевого підприємства

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС на транспорті та зв’язку Тетяна Маргітич провела семінар у ТОВ «Рітейл Маркет».

Роз’яснила трудовому колективу товариства необхідність дотримання «Правил охорони праці на об’єктах роздрібної торгівлі» та нагадала працівникам про відповідальність у разі порушення інструкцій з охорони праці.

Також інспектор надала консультацію відповідальним особам за стан охорони праці щодо ведення відповідної документації, навчання працівників з питань охорони праці та призначення відповідальних осіб, які в установленому порядку пройшли спеціальне навчання і перевірку знань. Крім того, Тетяна Маргітич вказала на можливість запровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці.

 Посадовець окремо проінформувала працівників та роботодавців про інформаційну кампанію «Виходь на світло!», яка направлена на подолання незадекларованої праці, роз’яснення працівникам переваг офіційного працевлаштування, їх прав та гарантій передбачених законом.

Детальніше про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційних реcурсах Держпраці https://pratsia.in.ua.