Новини

Практичний семінар для працівників підприємства «НЕМЕЦТЕК», що на Хустщині

Нещодавно головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці Юрій Попович провів технічну консультацію робітникам ТОВ «НЕМЕЦТЕК», які виготовляють із пластмас комплектуючі деталі до акумуляторів.

Інспектор роз’яснив відповідальним особам  фірми  актуальні положення трудового законодавства та проаналізував стан виробничого травматизму. Серед питань, які розглядалися під час семінару були: отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки;  реєстрація, технічні огляди, діагностика технологічних транспортних засобів та використання засобів індивідуального захисту.              

Особливу увагу присутніх Юрій Попович звернув на необхідності безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки, наголосив  на дотриманні вимог законодавства з охорони праці, задля уникнення ризиків для життя і здоров’я працівників.

В ході зустрічі головний інспектор проінформував відповідальних осіб про можливість запровадження підприємством електронного документообігу в системі управління охороною праці.

Більше інформації про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційному порталі Держпраці http://pratsia.in.ua/.