Новини

Технічна консультація для операторів котелень навчальних закладів Перечинщини

У ході інформаційно-роз’яснювальної роботи з відповідальними працівниками заступник начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об'єктах підвищеної небезпеки Олександр Гойс провів вибірковий обхід деяких котелень району.

Перевірив стан готовності котельного устаткування до опалювального сезону, наявність операторів, працівників необхідності кваліфікації та документації.

Інспектор наголосив на важливості організації своєчасного та якісного обслуговування обладнання під тиском, оскільки дотримання графіків ППР є запорукою безпечної та безаварійної роботи.

Також Олександр Гойс надав консультативну допомогу щодо «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском», «Правил безпеки систем газопостачання». Акцентував увагу на головних вимогах для безпечного виконання робіт пов’язаних із експлуатацією технологічного обладнання, електричних машин та електрозварювального устаткування.

Додатково нагадав співробітникам на недопустимості використання невипробуваних, несправних захисних засобів та на необхідності проведення профілактичних випробувань, вимірювання електрообладнання, апаратів електроустановок споживачів. А ще розповів про вимоги щодо термінів проведення таких випробувань.

Більше інформації про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційному порталі Держпраці http://pratsia.in.ua/.