Новини

Управління Держпраці посилить взаємодію з податківцями

Питання взаємодії Держпраці та ДПС в регіоні обговорила заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк, яка перебувала за дорученням Голови Держпраці з робочим візитом на Закарпатті.

Під час зустрічі з начальником ГУ ДПС Олексієм Петріченком було визначено шляхи взаємодії щодо подолання незадекларованої праці та мінімізації заборгованості із заробітної плати в області.

Алла Горбатюк акцентувала на інформкампанії «Виходь на світло!», що спрямована на формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Висловила сподівання, що спільні заходи, направлені на забезпечення прав працівників та сталого розвитку підприємництва регіону, сприятимуть підтримці економічного фронту держави.

Учасники зустрічі також обговорили питання підтримки релокованих підприємств, яких наразі в регіоні понад 400. Очільник ГУ ДПС підкреслив, що їхнє функціонування в межах законодавства є спільним завданням обох служб.

Більше інформації про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційному порталі Держпраці http://pratsia.in.ua/