Новини

На Мукачівському заводі залізобетонних виробів і конструкцій інспектори провели семінар-нараду

Нещодавно головні державні інспектори відділу нагляду в АПК, СКС, на транспорті та зв’язку Мирослав Феделеш, та відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об'єктах підвищеної небезпеки Михайло Повх провели семінар-нараду з посадовими особами підприємства компанії ПРАТ «Мукачівський ЗЗБВІК» – начальниками виробничих дільниць (залізобетонного і деревообробного) і головним інженером.

Головні державні інспектори роз’яснили трудовому колективу правила під час виконання робіт на деревообробних верстатах щодо запобігання недопущення виробничого травматизму. Наголосили працівникам на важливості використання засобів індивідуального захисту: захисних касок, спеціального взуття та одягу.

Крім того, у ході семінару інспектори провели навчання з працівниками підприємства щодо правил безпечного поводження з інструментами та пристроями під час використання деревообробного обладнання. Також додатково нагадали, що всі працівники мають бути офіційно працевлаштовані.