Новини

Виїзна семінар-нарада на Мукачівщині для працівників «Андезіт»

Заступник начальника Управління Держпраці у Закарпатській області Володимир Горєв провів виїзну семінар-нараду з посадовими особами МПП «Андезіт», яке проводить господарську діяльність в селі Сусково, що на Мукачівщині. Під час заходу розглядали питання щодо напрямків ведення гірничих робіт із розробки Толоконського родовища андезитів.

Крім того, обговорили всі можливі аварійні ситуації, як повинна відбуватися взаємодія персоналу під час ліквідації аварій згідно «Плану локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій».

Із метою запобігання нещасних випадків на виробництві посадовець Управління наголосив на організаційних заходах, якими досягається безпека умов праці під час експлуатації устаткування з видобутку та транспортування гірничої маси в кар’єрі, дробильно-сортувального обладнання. А також  електроустановок, використання засобів індивідуального та колективного захисту, розробка планів евакуації людей до бомбосховищ у разі оголошення повітряної тривоги, проведення навчання з питань надання першої медичної допомоги потерпілим.