Новини

На Перечинщині інспектор здійснив огляд бомбосховища та проконсультував як діяти в разі небезпеки

На території Перечинської територіальної громади проживає чимало тимчасово переселених громадян із східних областей України, які потребують до себе певної уваги у питаннях розміщення, проживання, побутових умов, а також питання безпеки в разі повітряних тривог.

Заступник начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об'єктах підвищеної небезпеки Олександр Гойс, сьогодні відвідав один із об'єктів, де мешкають переселенці, провів там превентивний захід. Інспектор здійснив огляд бомбосховища та шляхи евакуації. Посадовець надав рекомендації щодо доопрацювання «Плану локалізації та ліквідації можливих аварійних ситуацій» на об'єкті. Також оглянув аптечки для надання першої медичної допомоги потерпілим.

Олександр Гойс звернув увагу на необхідності розпочати роботу з підготовки до нового опалювального сезону. Крім того, провів консультацію з працівниками котельнi та особою,котра відповідальна за безпечну експлуатацію газового господарства об'єкта. Інспектор наголосив на важливості дотримання усіх вимог роботи. Нагадав правила безпеки систем газопостачання та iнших нормативно-правових документів.