Новини

Превентивно-інформаційні заходи тривають!

Інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області продовжують проводити превентивні заходи для роботодавців області в частині дотримання вимог законодавства про охорону праці.

Так, нещодавно головний державний інспектор Управління Держпраці Розалія Федоришин провела низку заходів для суб’єктів господарювання, котрі здійснюють свою діяльність на території Вільховецької сільської ради, що на Тячівщині. Звернула увагу присутніх на питання визначення всіх можливих аварійних ситуацій, в тому числі й малоймовірних, з катастрофічними наслідками. Учасники зібрання розглянули сценарій розвитку і оцінювання наслідків,  взаємодії персоналу під час ліквідації аварій. Обговорили розробку планів евакуації людей до бомбосховищ, у разі оголошення повітряної тривоги, організацію та проведення  навчання з питань надання першої медичної допомоги потерпілим.

Також Розалія Федоришин зустрілася з посадовими особами вже згаданого органу місцевого самоврядування, та нагадала, що в області продовжується інформаційна кампанія «Виходь на світло!».  Головною метою якої –  донесення до роботодавців та їх працівників важливості належного оформлення трудових відносин і сплати податків.

Більше про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційних реcурсах Держпраці https://pratsia.in.ua.