Новини

Інспектор Управління провів технічну консультацію

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Закарпатській області Михайло Повх провів зустріч з посадовцями і працівниками підприємства ТОВ «ЛІГНІТ +».

Посадовець надав представникам  підприємства технічну консультацію. Серед питань, які обговорювалися, були: дотримання вимог безпеки праці під час технічного обслуговування, ремонту та експлуатації машин і обладнання підвищеної небезпеки; організація трудових відносин в умовах воєнного стану; ключові питання забезпечення  провадження  господарської діяльності в умовах воєнного стану.

Користуючись нагодою,  працівники підприємства задали головному державному інспектору низку запитань, що стосувалися безпечної організації праці. Інспектор наголосив на законодавчих новаціях щодо спрощеного процесу набуття права на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію машин механізмів та обладнання підвищеної небезпеки згідно з постановою Кабінету міністрів України  №314  «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану».

У ході зустрічей Михайло Повх проінформував відповідальних посадових осіб про запровадження підприємствами та установами електронного документообігу в системі управління охороною праці.