Новини

У медзакладі міста Чоп державний інспектор провів навчальний семінар

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС на транспорті та зв’язку Андрій Мучичка сьогодні провів семінар з медпрацівниками КНП «Чопська міська лікарня» щодо дотримання правил охорони праці в медичних закладах. Під час зустрічі розглянули питання з проведення медичних оглядів працівників, лабораторних досліджень умов праці на робочих місцях та атестації робочих місць.

Представник Управління наголосив на важливості розробки інструкцій  з охорони праці, проведення попереднього навчання як для посадових осіб, так і працівників. Також обговорив з персоналом терміни інструктажів щодо дотримання правил безпеки в кабінетах медичних закладів, правила роботи з обладнанням, що працюює під тиском та експлуатацію електроприладів. Також Андрій  Мучичка акцентував увагу на важливості забезпечення медичного персоналу якісними засобами індивідуального захисту, правильності їх зберігання, видачі та обліку.

Крім того, в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!», яка наразі проходить в області, інспектор зазначив що трудові відносити мають бути задекларованими.

За додатковою інформацією порадив звертатися на сайт Держпраці  https://pratsia.in.ua.