Новини

Задекларована праця! Інспектори роз’яснюють чому важливо трудитися офіційно

Обов’язок кожного  свідомого громадянина – підтримувати державу задля швидшої перемоги. Найперше це можна робити шляхом оформлення трудових відносин та добросовісної сплати податків. Бо задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

Про це інспектори Управління Держпраці постійно наголошують роботодавцям та працівникам Закарпаття, орієнтуючи їх на зниження рівня незадекларованої праці та збільшення кількості застрахованих осіб. Роз’яснювальну роботу проводять в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!».

 

 

 Так, головні державні інспектори праці Сергій Гриценко, Володимир Севч, Іван Хланта, Михайло Джумеля  та Олег Соломко відвідали роботодавців  та працівників  Хустського  та Мукачівського районів. Поспілкувалися й нагадали господарюючим суб’єктам про важливість використання найманих працівників виключно на умовах офіційно оформлених трудових договорів.  Також попередили, що найближчим часом відновлять проведення перевірок з цього сегменту трудових правовідносин, а тому саме зараз сприятливий час, аби задекларувати найману працю.

 

 

 

 

 Більше про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційних реcурсах Держпраці https://pratsia.in.ua.

Нагадаємо, що кампанія «Виходь на світло» реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці».