Новини

Представники Управління стали учасниками тренінгу, котрий організував журнал «Охорона праці»

Начальник відділу нагляду в АПК, СКС, на транспорті і зв’язку Управління Держпраці краю Володимир Вербовський та головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю Сергій Гриценко долучилися до дводенного тренінгу, який організував науково-виробничий журнал «Охорона праці». Захід відбувся за підтримки Держлісагентства України. Тема навчального тренінгу – «Основи та практика формування ризикоорієнтованого мислення працівників підприємств-підрядників у лісовій галузі».

Дводенний тренінг надав керівникам та фахівцям підрядних організацій лісової галузі додаткові знання  щодо нових ефективних інструментів, методик в галузі безпеки та гігієни праці. Крім того, організатори тренінгу порекомендували, як навчитися виявляти небезпеки, уникати ризиків на робочих місцях. Усе – задля ефективності роботи, бажання передбачити втрати на виробництві, забезпечити належні умови праці.

Володимир Вербовський розповів про основні напрямки діяльності Управління та нагадав, що нині інспектори Держпраці активно проводять консультації з роботодавцями та найманими працівникам у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!»

В свою чергу Сергій Гриценко зупинився на змінах до трудового законодавства, які відбулися з часу запровадження в Україні військового стану.

На завершення зустрічі, інспектори відповіли на питання що цікавили присутніх на тренінгу осіб. 

 

Детальнішу інформацію можна знайти на сайті: https://dsp.gov.ua/.../trudovi-vidnosyny-pid-chas.../

Інформаційний портал: https://pratsia.in.ua