Новини

В рамках кампанії «Виходь на світло!» інспектори відвідують роботодавців краю.

Про важливість задекларованої праці представники Управління Держпраці  у Закарпатській області суб’єктам господарювання усіх форм власності  розповідають вже давно. Особливо питання трудових відносин актуалізувалося в період воєнного стану.

Нині економіка нашої країни переживає не найкращі часи. Правильним рішенням для усіх громадян є офіційна задекларована праця, відповідно до  законодавчих актів.

Саме з цією метою представники Управління Держпраці в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!» спілкуються з роботодавцями та їх найманими працівниками і роз’яснюють, що працювати за трудовим договором не тільки правильно, а й вигідно! Адже трудове законодавство дає гарантії найманому працівникові, що він матиме безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні, а у разі нещасного випадку, матимуть додаткові пільги, якщо є малолітні діти. Цих переваг незадекларовані працівники позбавлені повністю.

Також рекомендували, у разі наявності додаткових питань щодо трудових відносин звертатися на сайт: https://dsp.gov.ua/.../trudovi-vidnosyny-pid-chas.../

Більше інформації на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua