Новини

Від сьогодні Управління Держпраці краю розпочало активну фазу інформаційної кампанії «Виходь на світло!»

Про важливість задекларованої праці маємо нагадувати постійно, адже це шлях до підтримки та розвитку економіки нашої держави. Сподіваємося на добросовісність громадян, а поки інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області відвідують місцевих роботодавців та вказують на необхідність використання найманої праці виключно на офіційних умовах визначених державою.

Так, сьогодні, начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Ярослав Турянський спільно з головними державними інспекторами Маріанною Гукс, Артуром Сумарою, Зоряном Берником, за участі журналістів регіонального телеканалу, відвідали з інформаційною місією суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність на території обласного центру Закарпаття.

У ході проведених заходів інспектори поспілкувалися з роботодавцями і їх найманими працівниками та наголосили на важливості дотримання в теперішній період вимог законодавства про працю, особливо в частині оформлення легальних трудових відносин та виплати офіційної зарплатні.
Кампанія реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці».

 

 

 

 

 

 

 

Більше інформації на сайті Держпраці та інформаційному порталі https://pratsia.in.ua.