Новини

Проконсультували й колектив ПрАТ «Закарпатнерудпром», що на Хустщині

Кожен день працюємо на перемогу! А наші інспектори продовжують трудитися на інформаційному полі. Вячеслав Келемен, головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки, спілкувався з колективом приватного акціонерного товариства «Закарпатнерудпром». Надав фахову консультацію щодо запровадженого Закону України про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану.

Безперечно, попри складний час, роботодавці мають забезпечувати трудові права працівників. Тому, обізнаність в запроваджених змінах як ніколи актуальна. Головний державний інспектор розповів про особливості укладання та розірвання трудової угоди з ініціативи працівника та ініціативи роботодавця, норми тривалості робочого часу. Окремо наголосив на критеріях надання відпусток  під час дії воєнного стану.

Зокрема, додав, що всі працівники повинні особливо звертати увагу на дотримання вимог безпеки праці під час виконання робіт, технічного обслуговування, ремонту та експлуатації машин і обладнання підвищеної небезпеки.

Нагадуємо, що консультації можна отримати за допомогою таких засобів  комунікації:

телефон: 0954690895 (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net  zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Більше інформації за посиланням https://pratsia.in.ua/index.php