Новини

На засіданні постійно діючої робочої групи обговорили результати роботи та плани з подолання незадекларованої праці в області

Сьогодні за участі керівництва Управління Держпраці у Закарпатській області та  представників  Головного управління ДПС, Пенсійного фонду, Організації роботодавців Закарпаття, обласної ради профспілок, центру зайнятості та головного Управління нацполіції краю, відбулося чергове засідання робочої групи створеної з метою зниження рівня незадекларованої праці.

Як зауважив перший заступник начальника Управління Василь Грицик, з метою зниження рівня незадекларованої праці у регіоні розпочалася підготовка до інформаційної кампанії «Виходь на світло». Головним завданням інформаційного заходу буде підвищення рівня соціальної свідомості працівників та роботодавців. Старт кампанії запланований на початок липня  цього року. 

 Учасники наради обговорили результати проведеної роботи з початку року, та узгодили план спільних дій, зорієнтованих на зниження рівня неформальної зайнятості  в умовах війни упродовж поточного року на території Закарпаття.