Новини

Інформаційний візит фахівців Управління Держпраці Закарпаття до роботодавців та працівників фермерського господарства у Невицькому

Про  фермерське господарство «Мерсі Фарм», що  у селі Невицьке на Ужгородщині, знають далеко за межами його дислокації. Адже належить воно до соціальних підприємств і займається благодійною діяльністю спільно із зарубіжними партнерами.

Тож не дивно, що майже з перших днів війни саме тут готують гарячі обіди для переселенців – загалом по 1500 порцій у день. На території  підприємства знаходяться також  магазин, пекарня і їдальня, де використовується власна продукція. Тут  працевлаштовані не лише краяни, а й переселенці зі столиці.

Днями з інформаційною місією у «Мерсі Фарм» побували представники Управління Держпраці у Закарпатській області Маріанна Гукс та Артур Сумара.  Темою бесіди з підприємцями, які здійснюють трудову діяльність на території ФГ, і їх найманими працівниками, стали  останні законодавчі зміни, що стосуються організації трудового процесу в умовах війни.

Також посадовці пояснили  усім учасникам зустрічей переваги офіційного працевлаштування, як розпізнати примусову працю і не стати жертвою торгівців людьми тощо. На завершення візиту, інспектори  звернули увагу присутніх,  що консультації  посадовців Управління Держпраці можна отримати за допомогою таких засобів  комунікації:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net          zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Більше інформації за посиланням  https://pratsia.in.ua/index.php