Новини

На Закарпатті очільник Управління Держпраці обговорив із соціальними партнерами шляхи реалізації проєкту «Україна працює!»

Про інформаційну кампанію «Україна працює!», запроваджену Державною службою України з питань праці за сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні», розповів начальник Управління Держпраці Закарпаття Богдан Дорош під час нарад, які відбулися днями з керівниками управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Закарпатській області Ігорем Сегляником, Головного управління Державної податкової служби у Закарпатській області Олексієм Петріченком та  уповноваженим представником обласного об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття» Валентиною Непійповою.

За словами очільника Управління Держпраці краю нова інформаційна кампанія була запровадження задля розширення консультаційної підтримки працівників та роботодавців у період війни. Таким чином роботодавці Закарпаття та їхні працівники  дізнаватимуться, де шукати відповіді на найактуальніші запитання.

Соціальні партнери обговорили шляхи реалізації цього проєкту та домовилися про співпрацю, насамперед щодо надання інформаційного супроводу усім  учасникам трудового процесу.

Принагідно  Богдан Дорош зауважив, що в Ужгороді встановлений рекламний щит з інформацією про проведення  інформаційної кампанії. Відповідні повідомлення  також розміщені на офіційному сайті Закарпатської ОДА,  вебсторінках  районних держадміністрацій, міських, селищних і сільських рад.

Більше інформації за посиланням  https://pratsia.in.ua/index.php