Новини

Керівництво Управління Держпраці Закарпаття поінформувало соціальних партнерів про інформаційну кампанію «Україна працює!»

Як анонсувалося раніше, Держпраці  запустила нову інформаційну кампанію «Україна працює!» Її мета – розширити консультаційну підтримку працівників і роботодавців у важкий період воєнних дій.

Сьогодні, у межах реалізації цієї кампанії відбулися робочі зустрічі начальника Управління Держпраці у Закарпатській області Богдана Дороша та його першого заступника Василя Грицика  із соціальними партнерами, зокрема керівництвом та представниками  територіальних органів Пенсійного фонду України, Державної служби зайнятості, обласної організації профспілок та роботодавців.

Очільник Управління Держпраці Богдан Дорош повідомив, що відповідно до наданих повноважень, посадові особи Управління надають бізнесу, особливо тим підприємствам, котрим довелося починати свою діяльність по-новому на території Закарпаття, всебічну правову підтримку.

У нинішніх умовах багато підприємців шукають відповіді на низку важливих запитань, насамперед: як можна перезапустити бізнес на новому місці; особливості трудових відносин під час воєнного стану; права та гарантії, передбачені  мобілізованих працівників тощо.

Фахівці Управління Держпраці спільно вирішуватимуть ці питання під час проведення інформаційної   кампанії «Україна працює» .

Нагадуємо, що консультації можна отримати за допомогою таких засобів  комунікації:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net          zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Більше інформації за посиланням  https://pratsia.in.ua/index.php