Новини

Про виконання робіт підвищеної небезпеки в умовах воєнного стану говорили на семінарі у Мукачеві

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС, на транспорті і зв’язку Управління Держпраці у Закарпатській області Тетяна Маргітич провела семінар-нараду з керівниками та посадовими особами кількох мукачівських підприємств, зокрема:  МКП" Мукачівська центральна лікарня,  УАП ТОВ Фішер,  ПП ВКФ  "Астра", В Ч 1047, ТОВ "Іва транс" та ін.

Важливим питанням, що обговорювалося під час наради, було виконання робіт підвищеної небезпеки  в умовах воєнного стану. Посадовець звернула увагу на необхідність отримання підприємством, де виконуються такі роботи та експлуатується відповідна техніка, дозволу на роботи підвищеної небезпеки, на обладнання, машини і механізми.

Водночас представники підприємств мали змогу отримати відповіді на деякі запитання. Насамперед присутні цікавилися порядком проведення розслідування нещасних випадків на виробництві у сучасних умовах. Зокрема, йшлося про створення комісії підприємств, де проводиться розслідування, термінів проведення таких розслідувань, цільових та  позапланових інструктажів тощо. Тетяна Маргітич надала детальні  роз'яснення з кожного питання.