Новини

Щоб мінімізувати ризики для життя і здоров’я працівників: фахівці Управління Держпраці Закарпаття провели превентивні заходи

Галузеві інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області, зокрема Юрій Попович, Розалія Федоришин та В’ячеслав Келемен,  побували днями  на підприємствах будівельної галузі краю (ТОВ «ДАХ-БУД» Тячівщина) і ТОВ «КРАБ-БУД « Ужгородський район), де  провели превентивні заходи. Мета таких візитів – запобігти виникненню нещасним випадкам на виробництві.

 Посадовці роз’яснили  працівникам обох фірм актуальні питання з охорони праці, проаналізували стан виробничого травматизму в області. Також серед питань, які розглядались у ході цих заходів, були: отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпек;  реєстрація, технічні огляди, діагностика технологічних транспортних засобів та використання засобів індивідуального захисту.

Увагу присутніх звернули на особливості безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки і наголосили на необхідності  дотримання вимог законодавства з охорони праці при проведенні будівельно-монтажних робіт задля уникнення ризиків для життя і здоров’я працівників.